MHSFansite.jpg

Onze Sponsoren

Het Kasteel | congres en vergadercentrum

In deze exclusieve vergaderlocatie in het centrum van de stad Groningen kunt u terecht voor al uw vergaderingen, trainingen en overige (zakelijke) bijeenkomsten. Van uitsluitend een trainingsruimte huren tot het reserveren van volledig verzorgde vergader arrangementen, alles is mogelijk in congres- en vergadercentrum Het Kasteel.

Het sfeervolle pand, de goed uitgeruste vergaderruimten tot 160 personen, de diverse vergader arrangementen en de gastvrijheid van onze deskundige medewerkers, maken van congres- en vergadercentrum Het Kasteel dé exclusieve vergaderlocatie van de stad Groningen. Niet alleen beschikken de vergaderruimten over alle moderne vergaderfaciliteiten, ook in de catering kan Het Kasteel aan al uw wensen voorzien. Het Kasteel is namelijk ook zeer geschikt als feestlocatie.

Dus wilt u een trainingsruimte huren in een écht exclusieve vergaderlocatie? Neem dan contact met ons op. Onze Kasteelheer informeert u graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot vergaderruimten, vergader arrangementen en alle overige vergaderfaciliteiten.


Het Kasteel | congres en vergadercentrum
Veenhuizen. Een achthoekige kerk uit 1825 - eerste steen gelegd door Rudolphina Wilhelmina, de vrouw van Johannes van den Bosch. Daarnaast het oude Consistoriehuisje, dat qua architectuur een beetje uit de toon valt in Veenhuizen. En daar weer naast Het Verenigingsgebouw. Drie unieke monumenten op rij.

Het Verenigingsgebouw is een statig pand met een parkachtig aangelegde tuin en een lange oprijlaan, geflankeerd door een oeroude rode beuk. Het gebouw dateert uit 1922 en was ooit bedoeld als ontmoetingsplek voor het personeel van de rijkswerkinrichtingen in Veenhuizen.
De sfeer van het pand is uniek. Hoge plafonds en grote, lichte ruimtes. Bij de renovatie is geprobeerd zoveel mogelijk originele details te behouden. Schitterend zijn de granito vloeren met hun regelmatige zwart-witpatronen en op de sierlijk bewerkte plafonds. Ook de balustrades van de brede trap zijn fraai bewerkt. Het zwarte metaal wordt gesierd door rode bloemen in art deco stijl. Je kunt niet alleen eten en drinken in Het Verenigingsgebouw; je kunt er ook vergaderen of een feest geven. Beneden is een theaterzaal met een mooie houten vloer, een bar en een riant podium. Op de bovenverdieping zijn nog drie kleinere zalen, die alledrie veel sfeer uitstralen. Ze hebben opvallend hoge ramen. De grootste van de drie zalen op de eerste verdieping heeft bovendien een prachtig balkon met uitzicht op de weidse tuin.

Theater Cafe Restaurant Het Verenigingsgebouw
Beste Hotello,

Met genoegen introduceert Wola b.v. zich als “ de partner in hygiëne” voor uw (horeca) bedrijf.
Al 78 jaar is Wola b.v. een bekende en betrouwbare partner op het gebied van reiniging en hygiëne. Gevestigd in Groningen bedient Wola met een landelijk dekkende verkooporganisatie al vele jaren met name het MKB als totaalleverancier.

De laatste jaren heeft Wola b.v. zich gespecialiseerd als “de partner in hygiëne” voor diverse organisaties en ondernemingen:
• Kinderdagverblijven, scholen, kinderopvangcentra
• Horecabedrijven en Zorginstellingen
• Recreatie: campings, jachthavens, recreatieparken, etc.
• Schoonmaakbedrijven
• Foodindustrie
• Midden en kleinbedrijf

Wola b.v. is leverancier van topkwaliteit producten van gerenommeerde merken als Wola®, Ecolab®, Europroducts®, Hypred®, Cleanfix®, Wecoline®, Hyline®, Forbo® en diverse andere kwaliteitsmerken.
Wola b.v. wil middels haar hygiëneadviseurs organisaties optimale ondersteuning bieden bij het reinigen en onderhouden van hun werkomgeving, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit.

Wola b.v. wil dit realiseren door:
• Betrouwbaarheid en leveren conform afspraak
• Topkwaliteit producten
• Totaalleverancier te zijn voor al uw reinigingsbehoeften
• Kosteloze levering binnen 48 uur door heel Nederland
• Deskundig advies en oplossingen op maat
• Optimale service
• Training van uw medewerkers en hygiëneplannen

GEINTERESSEERD? Neem dan contact op met ons kantoor in Groningen via 050-3129685 en maak vrijblijvend een afspraak met onze hygiëneadviseur in uw rayon.
Tevens kunt u onze internetsite met online winkel bezoeken: www.wola.nl

Met vriendelijke groet,


Het Wola-team


Wola
Joop Breed

Na de hotelschool in Groningen te hebben afgerond en de titel Vinoloog van de Wijnacademie toegekend te hebben gekregen is er een hoop gebeurt met betrekking tot de ervaringen die opgedaan zijn in en buiten de horeca. Overal is een berg leerzame zaken opgepikt, maar vooral zijn Chateau Neercanne bij Maastricht, The Lansdowne Hotel in Eastbourne Engeland, Tollius in Amersfoort, Wijnhandel Van Ouwerkerk in Arkel en Bitter en Zoet in Veenhuizen belangrijke leerscholen geweest.

Op het gebied van hard werken, organiseren, gastvrijheid, management en vooral ook van wijn is steeds belangrijke kennis opgedaan.
Al deze kennis komt nu samen in de opbouw en borging van Breed Wijn en Advies.


Breed Wijn en Advies
De opzet van dit bedrijf is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van heerlijke wijn. Uitgangspunt daarbij is respect voor de natuur. Het grootste deel van het assortiment bestaat daarom uit biologische wijnen. De wijnen in het assortiment van de wijnmakers die niet biologisch werken of niet het label dragen, hebben duurzaam werken in de bedrijfsfilosofie opgenomen.
De wijnen worden geselecteerd op beurzen en proeverijen. Om de gasten in uw bedrijf te kunnen blijven verrassen en om de continuïteit van de wijnen te controleren, wordt er elk jaar geproefd. Het hele jaar door.

Breed in een notendop

> gevarieerd, gedegen en vernieuwend wijnassortiment
> advies op het gebied van wijn en wijnkaarten
> korte en lange wijncursussen en opleidingen voor personeel
> advies op het gebied van de organisatie en uitvoering van gastvrijheid
> advies bij de opstart van uw wijn- of horecabedrijf
> no nonsense gastvrijheidscan
> inzetbaar als sommelier en gastheer (VAR verklaring aanwezig)


Breed Wijn En Advies
Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Onze klanten, de retail-, food en horecabranche, zijn hiermee verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. Als partner voor zowel de wijnmerken in het assortiment als de wijnhandel en horeca biedt Oud Reuchlin & Boelen alle ondersteuning en kennis die nodig is voor een succesvolle marktbewerking.

Reuchlin en Boelen
Inmiddels is Heineken in meer dan 170 landen verkrijgbaar. Overal ter wereld is Heineken het premiumbier en herkent iedereen de groene fles (alleen in Nederland wordt een bruine fles gebruikt in verband met statiegeldafspraken tussen de verschillende brouwerijen). Heineken voegde nog diverse andere biermerken aan de portfolio toe, zoals Murphy s, Brand en Wieckse Witte.

Tegenwoordig wordt Heineken niet meer direct door de familie bestuurd, maar is de dochter van Alfred Heineken nog steeds nauw betrokken bij het bedrijf. Heineken staat internationaal in de top 5 van grootste brouwerijen en is in Nederland de grootste brouwer.

Heineken blijft innovatief op alle fronten. Uitvindingen als BeerTender en het vernieuwde Tapvat zorgen dat het drinken van vers getapt bier waar je maar wilt een mogelijkheid wordt. Ook het nieuwe Galaxy glas dat in 2005 geintroduceerd werd, is een goed voorbeeld van hoe Heineken altijd op zoek blijft naar toegankelijke kwaliteit.

Een ander doel is de inzet voor een verantwoorde en ethische bedrijfsvoering. Heineken ontplooit voortdurend initiatieven om misbruik en verkeerd gebruik van alcohol te bestrijden. Daarnaast zijn veel inspanningen erop gericht de hoge standaarden op sociaal en milieugebied nog verder aan te scherpen.

Heineken
In today’s high-speed world, we sometimes forget to create quiet moments for ourselves. Even though a personal quiet moment can be a good source of new inspiration and have a positive effect on your body! ChillCat Drink to Relax has been specially formulated for your exclusive moment of peace and relaxation.

Chill Cat